0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Fetöcüler ev ev geziyorlar!

Bir zamanlar Refah Partili hanımlar kapı kapı dolaşır, ev hanımlarından oy isterlerdi. Refah Partisi’nin en yüksek oyu alarak (yüzde 21.38) birinci parti çıktığı 24 Aralık 1995 seçimlerinde, bu başarının en büyük payı hanımlarındı. 

Aynı şekilde, AK Parti’nin de zaferle çıktığı tüm seçimlerde, hanımların bu ev ev, kapı kapı dolaşmalarının çok büyük payı vardır. 

Sayın Erdoğan’ın 24 Haziran seçimleri için gittiği her ilde, konuştuğu her mitingde buna vurgu yapması, hanımlara çağrıda bulunması boşuna değil elbette! 

Peki, 24 Haziran seçimleri için hangi partinin kadın kolları ve hanım taraftarları sahada derseniz, elbette her partinin hanım taraftarları ve pek görünmeseler de kadın kolları sahadalar! 

Bu noktaya dikkat edilmeli! 

Peki, sahada canhıraş şekilde çalışan kadınlar var mı? 

Var! 

Fetocu ablalar! 

Evet, Fetocu ablalar, özellikle kendilerini mağdur hisseden ailelerin kadınlarını organize etmiş, motivasyonlarını oluşturmuş ve kapı kapı gezinmelerini sağlamışlardır. 

Bu organizasyonun ve motivasyonun motor gücü şu cümleyle sağlanmaktadır: 

Millet İttifakı (CHP+İYİ P.+Saadet+HDP) gelirse, tüm mağdur cemaat mensupları serbest bırakılacak ve devlette çalışanlar görevlerine dönecekler! 

Evet, aynen bu propagandayı yapıyorlar! Kendini mağdur hisseden her bireyin etrafında (annesi, babası, dayısı, halası, amcası, teyzesi, teyzesinin çocukları…) en az 40 oy var. Ve bunların kahir ekseriyeti de AK Parti’ye oy verenlerdir. Bunlara duygusal baskı uygulanmaktadır: 

Baba hasreti çeken şu çocuklar hatırına, ana hasreti çekenler hatırına, bir seferlik de olsa, bu masumlar için oyunuzu şunlara verin! 

Etkili oluyor mu? Bence oluyorlar. Burada hâkim olan akıl değil, duygu. 

Nitekim, bu konuda beni arayanlar da oldu: 

Hocam siz adaletli, merhametli bir insansınız. Bu doğru mu? 

Bunlara söylediklerimi buradan herkese söylüyorum: 

Evet, sapla samanın birbirine karıştığı bir ortamda, mağdur olan insanların varlığı hepimizin malumu. 

Emniyet ve yargı, üzerine düşeni yapsa da, bu problemin çözümü için kurulan komisyonların iyi ve hızlı çalışmadığı kanaati var toplumda… Bu kanaat da durduk yere oluşmadı. 

Başta Sayın Cumhurbaşkanı’nın gayreti olmak üzere, bu işin bir an önce sonuca ulaştırılması için nasıl gayret gösterildiğini herkes görmektedir! 

Adalet Bakanlığı 2018 yılının sonuna kadar bu işin hallolacağını açıkladı. İnşallah dedikleri gibi olur. 

Geciken adaletin, adalet olmadığını biliyoruz. 

Bu vatandaşlara son sözlerim şunlar: 

Bu işi hallederse, yine Erdoğan halledecektir! 

Muhalefetin istismarlarına bakarak kimse hayallerle yanlış kulvarlara girmesin! 

Seçimlerden sonra Erdoğan’a sesinizi duyurun, seçimler öncesinde de Feto’ya kulaklarınızı tıkayın!

Prof. Dr. Mehmet Çelik Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX